joi, 16 aprilie 2009

Nevasta lui Florin Salam,inmormantata cu scandal

Cunoscutul manelist Florin Salam si-a condus ieri pe ultimul drum sotia, Stefania fiind inmormantata la cimitirul Berceni 2. Cortegiul funerar s-a plimbat pe mai multe strazi din sudul Capitalei, iar curiosii care au incercat sa faca fotografii au fost amenintati si bruscati de catre manelistii cu cefe late si lanturi groase de aur.

Ultimul drum al printesei manelistului a inceput cu o slujba oficiata la o biserica din apropierea Pietei Sudului, dupa care cortegiul funerar s-a indreptat spre cimitir. Cu lacrimi in ochi, manelistul a stat lipit de masina in care se afla Stefania. Pentru a nu-i fi fotografiata "printesa", masina de culoare neagra care o transporta spre cimitir a fost inchisa, pe ea fiind lipite fotografii cu Stefania. In fruntea cortegiului funerar se afla un tanar care purta poza sotiei lui Salam, urmat de un jeep in care se aflau preotii, dupa care masina mortuara. Prietenii, cunostintele si sutele de curiosi de pe strada au scandat numele lui si al sotiei acestuia si au aplaudat. Manelistul a tinut lumea la distanta si a interzis ca trecatorii sa pozeze sau sa filmeze inmormantarea. Tocmai de aceea, cortegiul a fost flancat de apropiatii manelistului care se tineau de mana, formand un cordon. Cei care incercau sa faca fotografii cu telefonul au fost amenintati si bruscati de indivizii cu cefe late, imbracati in costume negre. La un moment dat, unul din "oamenii de ordine" a observat pe cineva care se urcase pe o casa si incerca sa filmeze. "Ba, inchide-l acum, ca vin dupa tine!", l-a avertizat bodyguardul. Dupa cativa kilometri, cortegiul funerar s-a oprit pentru cateva minute. Florin Salam si apropiatii sai au urcat in autoturisme si s-au grabit spre cimitir. 
La ceremonia funerara au participat si mai multi membri ai unui clan interlop din Craiova, care au amanat o nunta pentru a putea participa la inmormantare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu