joi, 16 aprilie 2009

Gigi Becali, pazit ca marii mafioti!

      

Cu exceptia avocatilor si a catorva apropiati, nimeni n-a putut sa stea de vorba cu patronul Stelei sau sa-l pozeze. Singurele interviuri au fost acordate prin biletele. 
CANCAN a obtinut insa primele fotografii cu latifundiarul din Pipera in "fortareata" de la Cercetari Penale. Mai precis, in curtea interioara, acolo unde a fost surprins de noi insotit de mai multi "mascati" de la trupele speciale ale politiei. 

Nu se desparte de matanii!
Fotografiile au fost realizate in ziua in care Gigi Becali a cerut judecatorilor revocarea mandatului de arestare emis pe numele lui. La sfarsitul sedintei de judecata, escorta SPIR l-a transportat inapoi la locul de detentie pe miliardar. Dupa ce duba politiei a trecut de a doua poarta care permite accesul in curtea arestului, "mascatii" i-au desfacut latifundiarului din Pipera catusele de la maini. Fara curea la pantaloni, ceas sau cravata (toate acestea fiindu-i oprite in momentul in care a fost incarcerat), Gigi Becali a coborat abatut din duba. Avea in maini doar niste matanii sfintite. A schimbat cateva vorbe cu unul dintre "mascati", care parea seful de dispozitiv, dupa care a ridicat mana in semn de salutat catre cei care-l insotisera la instanta. Fiecare pas facut in curtea interioara a fost surprins de aparatele de fotografiat ale paparazzilor nostri. O curte interioara deloc primitoare, care te infioara. Daca te afli in mijlocul ei, oriunde ai privi nu observi decat pereti scorojiti, care te despart de libertate, si garduri duble de sarma ghimpata. Intr-un colt, un post de observatie (parasit la ora la care au fost facute pozele) ar trebui sa sporeasca masurile de securitate. Gigi Becali a fost condus pana in cladirea din dreapta, la parterul careia se gaseste celula nr. 8. Acolo isi petrece miliardarul intreaga zi, mai putin cele doua ore cat este scos de catre gardieni la plimbare intr-un spatiu stramt, cat o garsoniera sub supravegherea camerelor de filmat, fiind pazit practic ca un mare mafiot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu