miercuri, 8 aprilie 2009

Monica Columbeanu,la control pentru sarcina!

        

Ieri, in jurul orei 14.00, Moni, insotita de mama si fiica ei, a trecut pragul clinicii Esthera din zona Dorobanti. Inainte ca fiica ei sa intre in cabinetul ecografistului, soacra lui Irinel Columbeanu si-a exprimat dorinta de a mai avea o nepotica.

Monica Columbeanu a facut, ieri, o ecografie abdominala pentru a afla daca este sau nu insarcinata. In jurul orei 14.00 Bentley-ul sotiei lui Iri a parcat in fata clinicii Esthera de pe strada Washington. Moni a venit la control insotita de mama, fiica si soferul ei. Desi avea programare la ora 13.30, aceasta s-a vazut nevoita sa mai astepte, ecografistul fiind chemat pentru o urgenta. Monica a intrat in cabinetul doctorului Ion Bacan abia in jurul orei 14.30 pentru a primi confirmarea sarcinii pe care o suspecta. Se pare ca inainte de consult aceasta a solicitat maxima confidentialitate asupra rezultatului. Si, cu toate acestea, mama Monicai 
s-a dat de gol rostindu-si gandurile cu voce tare. Imediat ce fiica sa a trecut de usa pe care scria "Ecograf", pacientii prezenti pe culoar au auzit-o spunand: "Doamne, mama, de i-ai mai face o surioara Irinei".

S-a relaxat dupa ce a aflat rezultatul!
Surse din interiorul clinicii ne-au relatat faptul ca, dupa ecografie, Moni a solicitat un masaj de relaxare, care a mai retinut-o in clinica inca o ora. In tot acest timp micuta Irina a tras un pui de somn in masina pazita indeaproape de soferul Voicu, dupa ce, putin mai devreme, cei doi facusera o plimbare in parc. Moni si mama ei au parasit clinica dupa ora 16.30. In ciuda faptului ca nu a trecut mult de cand a declarat ca nu este pregatita sa ramana insarcinata cu al doilea copil, argumentand prin faptul ca doreste sa-si consolideze cariera, iata ca lucrurile par sa se fi precipitat. Dupa evenimentele de ieri varianta ca visul lui Irinel de a deveni din nou tata sa se implineasca devine posibila. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu