joi, 9 aprilie 2009

Iubitul Mihaelei isi ia arma !



Corealizatorul emisiunii de dimineata de la Antena 1 Dani Otil, cunoscut mai ales ca iubit al Mihaelei Radulescu, a fost vazut la Administratia Financiara a Sectorului 4, unde a avut de rezolvat o problema extrem de importanta: si-a platit taxa pentru un permis de portarma si pentru cazier. Cum in ultima perioada Mihaela a declarat peste tot ca se simte in pericol, este posibil ca decizia lui Dani sa vina chiar in acest context.

Imaginea lui Dani Otil e pe cale sa se schimbe dramatic. Dupa ce acum cateva luni se declarase un amator infocat de play-station - a si donat un astfel de sistem copiilor bolnavi dintr-un centru brasovean - iata ca acum trece la un alt nivel. Vrea sa isi ia arma. Desi pare surprinzatoare, decizia ar putea avea legatura stransa cu temerile din ultima vreme ale iubitei sale, Mihaela Radulescu. Aceasta a spus public ca traieste cu frica si, mai mult ca sigur, un iubit inarmat o poate face sa se simta in siguranta.
Dani s-a dus de unul singur la Administratia Financiara a Sectorului 4, a intrat in hol si a inceput sa se uite la tabelul cu dispunerea ghiseelor afisat pe perete. Se pare ca nu a inteles mare lucru din schema pentru ca a apelat la o functionara care sa-l indrume unde trebuie. A asteptat politicos sa ii vina randul si a platit doua taxe: una pentru permisul de portarma, cealalta pentru cazier. Acesta din urma se obtine de la politie, in mod normal, cand nu te grabesti. Dar se pare ca Dani vrea sa rezolve cat mai repede problema, asa ca a platit taxa de urgenta pentru ca documentul sa-i fie eliberat.
Prezenta lui nu a trecut neobservata: auzind cine se afla in institutie, mai multe angajate au vrut sa-l vada in carne si oase pe iubitul Mihaelei. Dar era prea tarziu, pentru ca el plecase deja. In urma lui, functionarele se intrebau: "Oare pentru ce i-o trebui arma? Pentru Elan sau pentru paparazzi?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu