marți, 5 mai 2009

Elodia a fost gasita in sfarsit !



Aseara, 1 Noiembrie, fortele Jandarmeriei au patruns in sediul OTV, unde au gasit-o pe Elodia Ghinescu, la o cafea cu Dan Diaconescu. 

Informatia ca Elodia se gaseseste in sediul televiziunii a parvenit de la parapsihologul Times, Varzarus. Acesta a avut o viziune in care Elodia primea 100.000 de euro de la Dan Diaconescu pentru a face parte din cea mai elaborata dezinformare din istoria televiziunii post-decembriste. 

Scopul afacerii Elodia a fost exclusiv obtinerea audientei. In cardasie cu Dan Diaconescu, cu sotul si cu presupusul amant, Elodia si-a inscenat disparitia si a plantat diferite indicii pentru a prelungi cat mai mult cautarea si implicit dezbaterea televizata. 

Elodia urma sa fie gasita in direct, de catre reporterii OTV, undeva pe malul lacului Vidraru, in stare de inconstienta, in timpul episodului 85 al dezbaterii cazului de disparitie. 
Planul prevedea ca Elodia sa sustina ca a fost rapita de extraterestri, urmand sa apara apoi in inca 35 de episoade in direct la OTV, in care sa povesteasca prin ce a trecut. Scenariul prevedea si o reintalnire emotionanta intre Elodia si sotul ei, urmata apoi de sinuciderea (tot inscenata) a amantului, situatie care urma sa fie exploatata in acelasi mod de catre OTV. 
Practic prin descoperirea Elodiei si demascarea fraudei intreaga grila de toamna a OTV este compromisa. 

Declaratia Elodiei. 
"Nu doresc sa comentez absolut nimic in acest moment si va rog sa discutati cu avocatul meu, domnul Adrian Nastase". 

Reporterul nostru Costel l-a contactat astazi pe Adrian Nastase si a reusit sa obtina o declaratie. 

Adrian Nastase. 
"Doamna Ghinescu nu doreste in acest moment sa fie culpabilizata pentru marsaviile OTV-ului. Clienta mea a fost fortata practic de Dan Diaconescu sa accepte acest aranjament in urma amenintarilor la care a fost supusa. Intentionez sa ridic o exceptie de neconstitutionalitate pentru fiecare eventuala acuza care va fi adusa clientei mele si va asigur ca voi prelungi acest proces cel putin zece ani". 

Dan Diaconescu a refuzat sa faca vreo declaratie, sustinand ca dreptul la libera exprimare poate insemna si dreptul la tacere deplina. 

Procuratura s-a autosesizat in acest caz, insa este foarte putin probabil ca vreunul din cei implicati sa pateasca ceva, intrucat nu exista niciun prejudiciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu