marți, 21 aprilie 2009

Udrea pe bicicleta cu pantofi Louis Vuitton

   
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a repurtat prima victorie a mandatului sau. In premiera, de Paste, litoralul romanesc l-a batut pe cel bulgaresc, peste 10.000 de turisti fiind prezenti la malul marii. La Mamaia a fost la fel de aglomerat ca in plin sezon estival. Sesizand potentialul electoral, politicienii au venit si ei pe litoral, sa ia lumina de la Ierusalim, cum este moda anul acesta. Au facut bai de multime Traian Basescu si Mircea Geoana, care se vor infrunta la toamna in alegerile prezidentiale.

Elena Udrea a venit pe litoral sambata si a participat la deschiderea targului traditional de Paste, organizat in statiunea Mamaia. Imbracata cu o ie si avand la brau o traista bucovineana, Elena Udrea a venit la deschiderea targului pe o bicicleta. Ea a marturisit ca a primit camasa si traista in Bucovina, atunci cand a inaugurat programul turistic, si a promis ca le va purta pe litoral. Cat despre bicicleta cu care a venit, ministrul Turismului a spus ca doreste ca de la anul sa promoveze cicloturismul la malul marii si ca s-a gandit sa dea un exemplu in acest sens. Vestita pentru ca stie sa tricoteze, blonda a luat cateva cursuri, la targ, despre cum se toarce cu fuiorul.
Sambata seara, ea a mers la slujba de Inviere, care a fost oficiata de IPS Teodosie, pe plaja Modern din Constanta. La evenimentul de la mare a fost prezent si Mircea Geoana, impreuna cu familia. Duminica seara, atat Elena Udrea, cat si Mircea Geoana au fost prezenti la concertele sustinute de Gheorghe Zamfir si Goran Bregovic, pe plaja din statiunea Mamaia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu